Een waterkoeler thuis? Snel geregelt en gratis bezorging!

Waterkoeler voor thuis

Waarom zou u alleen op het werk en op kantoor van lekker koel bronwater genieten? Kies de waterkoeler die bij u thuis bij uw interieur past en laat uw hele gezin genieten van de voordelen van gekoeld bronwater. Uit onderzoek komt naar voren dat kinderen die thuis de beschikking hebben over een waterkoeler, veel minder suikerhoudende frisdrank of vruchtensappen drinken. En als u optioneel kiest voor de heet water functie kunt u thuis ook lekkere thee of andere hete dranken of instant soepen maken. U heeft de keuze tussen waterflessen met statiegeld (Aqua Light) of wegwerp PET flessen zonder statiegeld (StellAlpina) en de waterflessen worden vanaf 5 stuks gratis bij u thuis bezorgd (indien gewenst worden deze in de tuin of garage neergezet mocht u niet aanwezig zijn).

Kies hieronder het pakket dat het beste bij u past en geniet morgen thuis al van het lekkerste bronwater.

WATERKOELER THUIS VOORDEEL PAKKETTEN

 

Zit uw voordeel pakket er niet bij of heeft u liever een andere samenstelling van producten, stel dan zelf uw eigen gewenste waterkoeler voor thuis samen en kies uit de onderstaande artikelen. Ook dan geniet u morgen al van heerlijk gekoeld bronwater.

WATERCOOLERS MET FLESSEN

 

AQUA LIGHT BRONWATER (STATIEGELD FLESSEN)

 

STELLALPINA BRONWATER (WEGWERP PET FLESSEN)

 

OPTIES & ACCESSOIRES

 

WAAROM EEN WATERKOELER THUIS?

Een waterkoeler bij u thuis is eenvoudig te plaatsen. Ze zijn er zowel als staand model en als tafel model dus u heeft er altijd ruimte voor. Qua design is er altijd wel een waterkoeler die bij uw interieur past en optioneel kunt u  kiezen voor de heetwater functie voor thee of soep. De waterkoelers zijn makkelijk in gebruik en geeft u de volgende voordelen:

  • Gratis bezorging van het water tot in uw keuken of garage.
  • Geen gesleep met flessen uit de supermarkt.
  • Goedkoper dan flessen uit de supermarkt.
  • Minder frisdrankgebruik door uzelf en uw kinderen.
  • Optioneel met heet water voor instant thee of soep.
  • Altijd gegarandeerd de beste kwaliteit bronwater.

Zuiver water is de meest gezonde drank voor het menselijk lichaam en indien u minimaal 2 liter water per dag drinkt zorgt u ervoor dat de waterhuishouding van uw lichaam goed kan functioneren. Zeker in een tijd dat thuiswerken de norm wordt is het lekker om een waterkoeler in gebruik te hebben. Het zorgt ervoor dat u op elk moment van de dag een lekker fris opkikkertje kunt pakken en u uw “body en mind” gezond houdt. Indien u thuis werkt zijn de kosten van een waterkoeler bedrijfsmatig en dus aftrekbaar van uw belasting maar vooral de gratis bezorging is natuurlijk ideaal.